La oss være ærlig. Det er stor variasjon på kvaliteten av tannbleking.

Med Premium White PLUS kan du gjøre en behandling når du selv ønsker. I ditt eget hjem.

Vår ambisjon var å skape et effektivt og skånsomt tannblekingsskit til hjemmebruk.

Så vi gikk i gang! Vi har gjort en møysommelig produktutvikling, snakket med eksperter og sammen skapt et nytt og innovativt produkt for tannbleking. Vår formula? PAP og hydrogenperoksid.

Målsetningen vår var enkel:

Å skape et tannblekingsprodukt som alle kan bruke, som er effektivt, og som er skånsomt for tennene.

pw1-3

I 2010 lanserte vi vårt første tannblekingskit. Vårt kit ble en umiddelbar hit, og produktet tikket av alle boksene. Det var trygt, enkelt å bruke, og kundene satt stor pris på et kit til hjemmebruk.

I 2023 lanserte vi Premium White PLUS. En ny og forbedret versjon basert på en helt unik 2 stegs behandling bestående av PAP og hydrogenperoksid.

pw1-3

Vi sendte vårt nye tannblekingskit til flere tusen personer. Deres dom? De elsket det!

Vi var nysgjerrig på hvordan Premium White PLUS kom til å bli mottatt i markedet. Vi fant en enkel løsning på det, og sendte ut vårt kit til personer i vårt samfunn av tannbleking entusiaster. I dag finner du Premium White PLUS stående fremme på baderomsbenken til flere tusen nordmenn.

Vi produktutvikler kontinuerlig. Kun det beste er godt nok.

Vi produktutvikler kontinuerlig. Kun det beste er godt nok.

Om produksjon av Premium White PLUS et eller annet. Om produksjon av Premium White PLUS et eller annet. Om produksjon av Premium White PLUS et eller annet. Om produksjon av Premium White PLUS et eller annet

12

Vi gir deg:

et samfunn av smilende kunder

Det som begynte i 2010 har siden utviklet seg til et stort samfunn bestående av flere tusen kunder som ønsker å holde seg oppdatert om tannbleking.

Det beste av alt er at vi samarbeider med våre kunder. Innspill fra våre entusiastiske kunder gjør oss bedre.

Klar for å bli med i bevegelsen?

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
13
13

Utvalgte kunder om Premium White PLUS

Dora Marbl
«It’s really a supplement that covers so many of my needs, it gets me through the day. And I simply can’t get enough of this tea. So good»

Graphic Designer

Nadine Holmoy
«This product is really making people happy, and that is so fulfilling for me. I love that Tea Zero is a product that helps people reach their goals»

Brand Manager Tea Zero

Therese Sorensen
«A healthy lifestyle is always a goal. With Tea Zero, it is easy! Taking Tea Zero allows me to keep up with the daily hustle with energy and motivation throughout the day»

Influencer

Louise Angelica
«Tea Zero as ice tea is amazing! I’ve been drinking Tea Zero every single day for a few years and it’s become a key part of my routine»

Influencer

20230424_15_PremiumWhite_08

Fremtidens tannbleking - vi innoverer hver dag

Vi jobber hver dag med produktet vårt - slik at vi kan tilby deg som kunde det aller beste.

Hver dag snakker vi med våre produkteksperter, lærer av samfunnet vårt av kunder som bruker Premium White, og med miljøer som utvikler råvarene som brukes i produktet vårt.

Som alltid er vi støttet av vitenskapen og vår gode prduktorientering. Vår visjon? Vi ønsker at du skal smile med ditt bredeste smil - hver dag!