Bruksanvisning

Før behandlingen

ikon_bruksanvisning_01

Børst tennene før bleking.

1

ikon_bruksanvisning_02

Kok opp vann i en kjele og separer tannskinnene. Senk deretter skinnene hver for seg ned i det kokende vannet i ca. 3 sekunder eller til munnstykket begynner å «visne». FORSIKTIG: Ikke hold tannskinnene for lenge under vann, det vil føre til at tannskinnene krymper.

2

ikon_bruksanvisning_03

Plasser først den ene tannskinnen inn i munnen og bit sammen, på samme tid kan du trykke den mot forsiden av tennene med fingrene og  baksiden av tennene med tungen din. La tannskinnen avkjøles, den er  nå perfekt formet til tennene dine. Gjenta med den andre tannskinnen. Du trenger bare å gjennomføre denne prosedyren én gang for hver tannskinne, ikke hver gang du gjennomfører en bleking.

3

ikon_bruksanvisning_04

Når begge tannskinnene er formet, kutter du av biten som er foran på tannskinnene, slik at du kan lukke munnen helt igjen når tannskinnene er i munnen.

4

ikon_bruksanvisning_05

Kontroller at tannskinnene er rene og tørre før påføring av
tannblekingsgel. Fuktighet reduserer effektiviteten og bremser
ned blekeprosessen. Start med å skru korken av sprøyten.  Plasser en linje av tannblekingsgel på den indre fremsiden av tannskinnen, og spre den rundt foran overflate (dvs. overflaten som skal berøre forsiden av tennene). Ikke legg for mye gel  da dette vil føre til at det går utover tannkjøttet og leppene. Gjenta med den andre tannskinnen.

5a

ikon_bruksanvisning_07

Umiddelbart etter steg 4, plasserer du tannskinnene i munnen over tennene. Sett tannskinnene godt mot tennene. Tørk av overflødig gel som har sivet over randen på tannskinnene eller på tannkjøttet.

5b

ikon_bruksanvisning_08

Åpne baksiden av LED lyset og ta ut batteriene. Fjern så den gjennomsiktige plastbeskyttelsen som er under batteriene.

Når plastbeskytteren er fjernet settes så batteriene tilbake til LED lyset, nå kan lyset slåes på, ved å trykke på den hvite knappen. Nå som tannskinnene er allerede i munnen med gel, plasserer man lyset på forsiden av tennene - så nært som mulig - så lenge behandlingen varer.

Siden du har kuttet av biten fra tannskinnene, kan du plassere LED-lyset på plass i munnen utenfor tannskinnene, ved å bite rundt munnstykket på LED-lyset. Dette holder tannskinnene på plass.

6

ikon_bruksanvisning_tid

Dette skal virke i ca 30 – 60 minutter. Vi anbefaler 45 minutter for de aller fleste.

7

ikon_bruksanvisning_10

Etter 30 – 60 minutter er du ferdig med en bleking. Fjern LED lyset og tannskinnene, skyll deretter av tennene og børst gjenværende gel unna.

ikon_info

Vi anbefaler at du gjennomfører èn bleking fire dager på rad for best mulig effekt og gjentar prosessen annenhver måned!

Oppbevaring: Vask tannskinnene med en tannbørste eller Q-tip, benytt også kaldt vann. Oppbevar tannskinnene i boksen som fulgte settet.

Tannblekingsettet skal du ikke bruke om du er: gravid/ammende, har dårlig tannhelse (råtnende tenner, synlige røtter, tannkjøttsykdom), slitasje,  tannregulering, gjennomført nylig en oralkirurgi, er allergisk mot noen av ingrediensene  - da må du rådføre deg med tannlege før bruk.

Enkelte tilfeller kan man oppleve en mindre ising i tennene. Dette vil forsvinne innenfor noen dager etter avsluttet bruk. Om ikke, kan du redusere lengden på blekingen eller øke tidsrommet mellom hver gang man gjennomfører en bleking.

ikon_advarsel

Advarsel: Skal ikke svelges, holdes vekk fra øynene, oppbevares utilgjengelig for barn, minstealder for bruk er 18 år gammel.

Gel ingredienser:
Propylene glycol
Glycerin
Carbomer
Triethanolamine
Menthol
Hydrogen peroxide
Disodium EDTA