Ingridienser

Streng kvalitetskontroll. Vi samarbeider med miljøer med ekspertkompetanse.

5

Tannbleking tatt et steg videre
I 2010 lanserte vi vårt første tannblekingskit. Vårt kit ble en umiddelbar hit, og produktet tikket av alle boksene. Det var trygt, enkelt å bruke, og kundene satt stor pris på et kit til hjemmebruk.

I 2023 lanserte vi Premium White PLUS. En ny og forbedret versjon basert på en helt unik 2 stegs behandling bestående av PAP og hydrogenperoksid.

Slik produserer vi det
Produksjonen av Premium White PLUS er en nøye kontrollert prosess. Først fremstilles PAP og hydrogenperoksid i laboratorier under streng kvalitetskontroll. Deretter blandes og pakkes disse ingrediensene separat i individuelle trinn. Hvert sett må gjennomgå strenge kvalitets- og sikkerhetstester før det sendes ut til kundene, for å sikre effektivitet og sikkerhet. Dette garanterer at hvert Premium White PLUS tannblekingsett oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og pålitelighet.

Klinisk testet

Premium White PLUS er klinisk testet for effekt. Klikk på linken for å lese om studien. PDF studie kommer som pop up her

Virkestoffene i detalj

PAP (steg 1)
PAP
Hydrogenperoksid (steg 2)

Green tea contains catechin, a potent antioxidant that is known to protect your cells. High levels of nutrients and antioxidants.

Gi tennene dine hva de fortjener.

Vi har vist markedet at det ikke trenger å være så komplisert å bleke tennene sine. Med Premium White PLUS har skapt vårt hittil beste produkt.

Skal vi komme i gang?

Hos oss kan du kjøpe som enkeltsalg eller abonnere på våre re-fill kit

4 x 5 ml doseringstuber med tannblekingsgelè (PAP 30% og 0,1 % hydrogenperoksid)

Fyldig dokumentasjon av fremgangsmåten

2 x Formbare tannskinner (overkjeve og underkjeve)

Munnbeskytter som holder tennene på plass