premium-white-gelrefill-model-20190320dellia22020-large

Vi anbefaler en ny behandling hver andre måned

Mat og drikke med sterk farge - som for eksempel rødvin, blåbær og kaffe gjør at tennene blir misfarget. En behandling med Premium White gjør at du raskt får tilbake det skinnende hvite smilet. På en skånsom, effektiv og billig måte!

Å opprettholde den hvite fargen på tennene er ingen lek. Er det ikke typisk at den rykende ferske morgenkaffen er en av verstingene når det kommer til misfarging av tennene? For ikke å snakke om det glasset med rødvin som du kanskje gleder deg til etter en lang uke.

Ny behandling hver 2. måned

Med ditt Premium White abonnement får du hver andre måned levert re-fill gel som gjør at du kan gjøre en ny behandling. Det anbefaler vi, og det er også grunnen til at abonnementet er lagt opp slik. På den måten kan du hele tiden opprettholde et naturlig pent smil med hvite tenner.

Vi ønsker virkelig ikke å stå i veien for at skal kunne drikke din morgenkaffe. Vi synes også du skal få nyte et glass rødvin i helgen uten dårlig samvittighet

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Så det er ikke veldig rart at mange opplever misfarging, det er nesten umulig å unngå det. Vi oppfordrer til måtehold om ditt mål er hvite tenner, men vi forstår også at det er vanskelig å motstå både kaffe og vin, bare for å ta noen eksempler.

Tannblekingsgel: Vi anbefaler en ny behandling hver andre måned.

Det er nettopp derfor vi sender deg re-fills hver andre måned. På den måten kan du selv sørge for at tennene dine holder seg hvite. Med Premium White har vi lagt grunnlaget for hvite tenner hele året – med en behandlingsmetode som både er skånsom men også veldig effektiv.

– Elsker re-fill pakkene, enkelt og greit

Våre kunder sier at resultatet er som en profesjonell behandling hos tannlegen. Det er en attest som gjør oss veldig stolte! Det er tydelig at folk setter pris på gjøre behandlingen i sitt eget hjem.

Isabel bruker Premium White regelmessig, og hennes erfaring kan du lese mer om her. Solveig har en kjempegod erfaring med re-fill leveringene, som holder tennene hennes hvite hele året.

Med Premium White har du en garanti for et skinnende hvit smil! Med Premium White kan du gjøre en ny behandling når det måtte passe deg. Om du har noen spørsmål om produktet eller behandlingen, eller om du ønsker å endre på leveringsintervallet, så må du ikke nøle med å kontakte oss.

Er du klar over at du som kunde sparer hele 30% på hver eneste abonnementslevering? Finn ut mer her.

Mer fra Magasinet

Ingredienser og virkestoffer

Under vår produktutvikling med Premium White var det et par ting som sto sentralt. Hvordan skaper vi en tannbleking som er skånsom mot tennene, men som samtidig er effektivt? Med Premium White kan du bleke tennene dine hjemme, når du selv vil! Komplett tannblekingssett Gjør jobben hjemme. Premium White er et komplette kit til hjemmebruk,…

Hjemmebleking av tenner blir stadig mer populært!

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil.

Misfarging og hvordan å reversere effekten

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Hvite tenner har de siste årene virkelig blitt et fokus når det kommer til folks utseende. Tannbørsting i seg selv er bare et preventivt tiltak for…