Premium White FEED 4_5 --_ VIDEO

– Slik fikk jeg de hviteste tennene!

– Mitt første møte med Premium White var for noen år siden. Da vi sjekket inn på «Paradise Hotel» fikk guttene utdelt hvert sitt Premium White tannblekingssett. Vi jentene ble temmelig misunnelige. I hvert fall jeg, som alltid har ønsket meg hvite, pene tenner. Derfor bestemte jeg meg for å prøve tannbleking selv, forteller Isabel Raad. Hun er nå en av Norges mest populære influencere, med flere tusen følgere.

– Jeg er grunnleggende glad og positiv, og når jeg vet at tennene mine er friske og hvite, er det ekstra lett å smile til verden. Det gir selvtilliten en ekstra «boost», forteller hun.

– Se der, ja! Det var en hvit og pen perlerad!

– Takk! Det var krise før, men jeg er veldig fornøyd med mitt «nye» smil. Hvite tenner er det peneste og fineste jeg vet om, og jeg legger alltid merke til et pent smil når jeg møter folk.

– Hva er hemmeligheten?

– Jeg har prøvd flere produkter, men nå er det bare Premium White som gjelder. Jeg er overbevist om at det er det beste produktet på markedet.

– Hvor raskt så du forskjell?

– Jeg har hørt at det varierer fra person til person, men jeg så resultater allerede etter første behandling. Da var jeg hjemme hos mamma, og vi så stor forskjell på fargen, begge to. Det var ganske overraskende og veldig kult! Nå har jeg brukt Premium White i mange år, og tennene er akkurat som jeg vil ha dem. Hvite og naturlige, ikke sånn Hollywood-falske.

– Har du vurdert tannbleking hos tannlege?

– Absolutt! Jeg hadde faktisk booket time, men den ble selvsagt avbestilt. Premium White gir mer eller mindre den samme behandlingen, og resultatet er like bra. Forskjellen er at jeg kan gjøre det selv – og at det er mye billigere enn hos tannlegen.

– Har du opplevd bivirkninger?

– Nei. Jeg har skikkelig sensitive tenner, og har opplevd at andre produkter har ført til ising i tennene, noe som er ordentlig ubehagelig. Jeg synes at Premium White er veldig skånsomt mot emaljen og tannkjøttet.

– Hvor ofte bruker du settet?

– Så langt har jeg lagt meg på én gang cirka hver fjortende dag. Andre må kanskje gjøre det oftere eller sjeldnere. Det blir opp til hver enkelt å vurdere, men jeg får fantastiske resultater når jeg bruker Premium White et par ganger i måneden.

Mer fra Magasinet

Ingredienser og virkestoffer

Under vår produktutvikling med Premium White var det et par ting som sto sentralt. Hvordan skaper vi en tannbleking som er skånsom mot tennene, men som samtidig er veldig effektivt? Vår sammensetning er unik, og komponentene i Premium White legger grunnlaget for dine hvite tenner. Komplett tannblekingssett Gjør jobben hjemme. Premium White er et av…

Dette må du vite om tannbleking

Er det ikke typisk at den rykende ferske morgenkaffen er en av verstingene når det kommer til misfarging av tennene? For ikke å snakke om rødvinen du kanskje gleder deg til etter en lang uke. Hver eneste dag utsetter vi tennene for mat og drikke som gradvis fører til misfarging, og for mange står et…

Hjemmebleking av tenner blir stadig mer populært!

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil. Ofte til en brøkdel av prisen – tannbleking hos tannlegen er dyrt!