Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør
Isabell Raad

– Slik fikk jeg de hviteste tennene!

– Da vi sjekket inn på «Paradise Hotel» fikk guttene utdelt hvert sitt Premium White tannblekingssett. Vi jentene ble temmelig misunnelige. I hvert fall jeg, som alltid har ønsket meg hvite, pene tenner. Derfor bestemte jeg meg for å prøve tannbleking selv, forteller «PH»-deltaker og blogger Isabel Raad.

– Jeg er grunnleggende glad og positiv, og når jeg vet at tennene mine er friske og hvite, er det ekstra lett å smile til verden. Det gir selvtilliten en ekstra «boost», forteller hun.

– Se der, ja! Det var en hvit og pen perlerad!

– Takk! Det var krise før, men jeg er veldig fornøyd med mitt «nye» smil. Hvite tenner er det peneste og fineste jeg vet om, og jeg legger alltid merke til et pent smil når jeg møter folk.

– Hva er hemmeligheten?

– Jeg har prøvd flere produkter, men nå er det bare Premium White som gjelder. Jeg er overbevist om at det er det beste produktet på markedet.

– Hvor raskt så du forskjell?

– Jeg har hørt at det varierer fra person til person, men jeg så resultater allerede etter første behandling. Da var jeg hjemme hos mamma, og vi så stor forskjell på fargen, begge to. Det var ganske overraskende og veldig kult! Nå har jeg brukt Premium White i cirka tre måneder, og tennene er akkurat som jeg vil ha dem. Hvite og naturlige, ikke sånn Hollywood-falske.

– Har du vurdert tannbleking hos tannlege?

– Absolutt! Jeg hadde faktisk booket time, men den ble selvsagt avbestilt. Premium White gir mer eller mindre den samme behandlingen, og resultatet er like bra. Forskjellen er at jeg kan gjøre det selv – og at det er mye billigere enn hos tannlegen.

– Har du opplevd bivirkninger?

– Nei. Jeg har skikkelig sensitive tenner, og har opplevd at andre produkter har ført til ising i tennene, noe som er ordentlig ubehagelig. Jeg synes at Premium White er veldig skånsomt mot emaljen og tannkjøttet.

– Hvor ofte bruker du settet?

– Så langt har jeg lagt meg på én gang cirka hver fjortende dag. Andre må kanskje gjøre det oftere eller sjeldnere. Det blir opp til hver enkelt å vurdere, men jeg får fantastiske resultater når jeg bruker Premium White et par ganger i måneden.

Mer fra Magasinet

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle. – De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å…

Dama til Jarl stakk av med tannblekingssettet

Jarl Jeppesen jobber som tømrer i hjembyen Florø i Sogn og Fjordane. Snusboksen er en fast følgesvenn både på lange arbeidsdager og på fritiden. Og slik har det vært helt siden 23-åringen var temmelig ung. – Jeg begynte nok tidligere enn de fleste. Du vet, jeg så veldig opp til den tøffe storebroren min, forteller…

Kritthvite tenner i sommer?

Premium White består av et komplett og profesjonelt tannblekingssett som gir det samme resultatet som du oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris. (Akkurat ferdig med en behandling) Klikk kun på telefonnummeret under og send sms´en som dukker opp. Så enkelt er det å bestille og så lett får du kritthvite tenner til…