heroi

Hjemmebleking av tenner blir stadig mer populært!

Premium White har rukket å bli et veldig populært produkt for tannbleking. Produktet er et resultat av flere års produktutvikling, og utgjør et kjempefint alternativ for deg som vil bleke tennene dine selv.

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil.

Overlegen effekt

Premium White er et resultat av flere års møysommelig produktutvikling, hvor fokuset vårt har vært å skape et produkt som bleker tennene på en effektiv og skånsom metode. Resultatet etter en behandling er at misfargede eller gule tenner blir hvitere.

Hjemmebleking: Hvite tenner på 1-2-3

Våre kunder er veldig fornøyd med hvordan Premium White bidrar til hvitere tenner. Det er faktisk sånn at de fleste som prøver Premium White blir så fornøyd, at de kun bruker vår tannbleking når de trenger å bleke tennene sine. Det er en attest som gjør oss veldig stolte!

Hva inneholder det?

Tannblekingsgelen er selve hovedingrediensen i Premium White. Dette skal påføres tennene, og gi tilbake den hvitfargen tennene dine fortjener. Tannblekingsgelen inneholder <0,1% hydrogen peroxide. Inntil 0,1% hydrogen peroxid er ikke skadelig for tennene i små doser. Virkemidlet fungerer kun på overflaten.

I tillegg følger det med et LED-lys. Selve behandlingen er enkel: Blekeprossesen gjøres akkurat når man selv vil, og du kan fortsette dine daglige aktiviteter mens blekingen pågår. Hvordan du bruker Premium White kan du lese mer om her.

Som abonnementskunde sparer du penger

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Så det er ikke veldig rart at mange opplever misfarging til tider.

Refill: Hver andre måned vil du motta ny tannblekingsgel

Med Premium White kan du bleke tennene dine når du vil. På en skånsom, effektiv og trygg måte. Som abonnementskunde hos oss sørger vi for at du får levert re-fill hver andre måned, slik at du kan gjøre en ny behandling når det måtte passe deg.

Som abonnementskunde sparer du hele 30% på alle fremtidige leveringer

Prisen du får som abonnementskunde gjør at du sparer mye penger i løpet av 1 år. Ved å være kunde sparer du hele 30% på hver eneste levering! En ordinær pakke med tannblekingsgel koster 629 kr, men som abonnementskunde blir din pris kun 449 kr. Det er hele 30% rabatt.

Med Premium White kan du gjøre en ny behandling når det måtte passe deg. Om du har noen spørsmål om produktet eller behandlingen, eller om du ønsker å endre på leveringsintervallet, så må du ikke nøle med å kontakte oss. Våre dyktige kunderådgivere vil svare på de spørsmål du måtte ha. Du finner forøvrig svar på ofte stilte spørsmål her.

Mer fra Magasinet

Ingredienser og virkestoffer

Under vår produktutvikling med Premium White var det et par ting som sto sentralt. Hvordan skaper vi en tannbleking som er skånsom mot tennene, men som samtidig er effektivt? Med Premium White kan du bleke tennene dine hjemme, når du selv vil! Komplett tannblekingssett Gjør jobben hjemme. Premium White er et komplette kit til hjemmebruk,…

Misfarging og hvordan å reversere effekten

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Hvite tenner har de siste årene virkelig blitt et fokus når det kommer til folks utseende. Tannbørsting i seg selv er bare et preventivt tiltak for…

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle. – De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å…