Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør
heroi

Premium White gir deg kritthvite tenner!

Premium White har rukket å bli en av Nordens mest populære produkter for tannbleking. Produktet er et resultat av flere års produktutvikling, og utgjør et fantastisk alternativ for de som vil bleke tennene sine selv.

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil. Ofte til en brøkdel av prisen – tannbleking hos tannlegen er dyrt! Tannbleking hjemme har blitt veldig utbredt. Det er tydelig at flere har forstått at hjemmebleking til og med kan være bedre. Du må bare finne det rette produktet!

Overlegen effekt

Premium White er satt sammen basert på nøye produktutvikling, hvor det har vært fokus på skånsom behandling og effekt. Våre kunder sier at resultatet er som en profesjonell behandling hos tannlegen. Det er faktisk sånn at de fleste som prøver Premium White blir såpass overbevist, at de kun bruker vårt tannblekingssett når de trenger å bleke tennene sine. Det er en attest som gjør oss veldig stolte!

Det følger med et LED-lys som bidrar til at tennene blir kritthvite. Sammen med den unike tannskinnen er man garantert et godt resultat. Og ikke minst, prisen på Premium White er meget vennlig! Selve behandlingen er enkel: Blekeprossesen gjøres akkurat når man selv vil, og du kan fortsette dine dagligdagse aktiviteter mens blekingen pågår.

Ha det bra gule tenner, hei hvite perlerader!

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Så det er ikke veldig rart at mange opplever misfarging til tider.

Med Premium White kan du bleke tennene dine når du vil. På en skånsom, effektiv og trygg måte. I løpet av kort tid vil du få tilbake den kritthvite nyansen som tenner egentlig skal ha.

Denne uken har vi 50% rabatt på Premium White. Bestiller du i dag, får du det komplette settet til HALV PRIS.
PS: Så lenge varelageret rekker!

50%-3

Bestill Premium White i dag!

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Misfarging og hvordan å reversere effekten

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Hvite tenner har de siste årene virkelig blitt et fokus når det kommer til folks utseende. Tannbørsting i seg selv er bare et preventivt tiltak for…

– Slik fikk jeg de hviteste tennene!

– Da vi sjekket inn på «Paradise Hotel» fikk guttene utdelt hvert sitt Premium White tannblekingssett. Vi jentene ble temmelig misunnelige. I hvert fall jeg, som alltid har ønsket meg hvite, pene tenner. Derfor bestemte jeg meg for å prøve tannbleking selv, forteller «PH»-deltaker og blogger Isabel Raad. – Jeg er grunnleggende glad og positiv,…

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle. – De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å…