ertert

Ingredienser og virkestoffer

Premium White er et resultat av flere års produktutvikling, og utgjør et fantastisk alternativ for deg som vil bleke tennene dine selv. Her forteller vi deg litt mer om innholdet.

Under vår produktutvikling med Premium White var det et par ting som sto sentralt. Hvordan skaper vi en tannbleking som er skånsom mot tennene, men som samtidig er veldig effektivt? Vår sammensetning er unik, og komponentene i Premium White legger grunnlaget for dine hvite tenner.

Komplett tannblekingssett

Gjør jobben hjemme. Premium White er et av de mest effektive og komplette blekesettene til hjemmebruk, og inneholder følgende:

Tannblekings-gel 10 ml

Tannblekingsgelen er selve hovedingrediensen i Premium White. Dette skal påføres tennene, og gi tilbake den hvitfargen tennene dine fortjener. Tannblekingsgelen inneholder <0,1% hydrogen peroxide. Inntil 0,1%. hydrogen peroxid er ikke skadelig for tennene i små doser, og er det mest brukte virkestoffet som benyttes av tannleger til bleking av tennene. Virkemidlet fungerer kun på overflaten, og er meget effektivt for å bleke tenner. Innholdet er i henhold til EU-regelverk.

LED-lys

Led-lyset skal plasseres utenfor tannskinnene under behandling, og bidrar til å holde tannskinnene på plass. LED-lyset er hjelper til med å ytterligere forbedre de aktive ingrediensenes virkning.

Formbar tannskinne

Tannskinnen skal sprøytes med gel, og sitte på tennene under hele behandlingen. Tannskinnen skal formes etter tennene dine, kun èn gang før første behandling.

De fleste som prøver Premium White blir så fornøyd, at de kun bruker vår tannbleking når de trenger å bleke tennene sine. Det er en attest som gjør oss veldig stolte! Med Premium White får du samme resultater som hos tannlegen, men til en brøkdel av prisen. Se hvor mye du sparer.

Refill: Hver andre måned sender vi deg en ny pakke med gel.

Selve behandlingen er enkel: Blekeprossesen gjøres akkurat når man selv vil, og du kan fortsette dine daglige aktiviteter mens blekingen pågår. Hvordan du bruker Premium White kan du lese mer om her.

Med Premium White har du en garanti for et skinnende hvit smil, og du kan du gjøre en ny behandling når det måtte passe deg. Om du har noen spørsmål om produktet eller behandlingen, eller om du ønsker å endre på leveringsintervallet, så må du ikke nøle med å kontakte oss. Våre dyktige kunderådgivere vil svare på de spørsmål du måtte ha. Her kan du forøvrig finne svar på ofte stilte spørsmål.

Mer fra Magasinet

Dette må du vite om tannbleking

Er det ikke typisk at den rykende ferske morgenkaffen er en av verstingene når det kommer til misfarging av tennene? For ikke å snakke om rødvinen du kanskje gleder deg til etter en lang uke. Hver eneste dag utsetter vi tennene for mat og drikke som gradvis fører til misfarging, og for mange står et…

Hjemmebleking av tenner blir stadig mer populært!

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil. Ofte til en brøkdel av prisen – tannbleking hos tannlegen er dyrt!

Misfarging og hvordan å reversere effekten

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Hvite tenner har de siste årene virkelig blitt et fokus når det kommer til folks utseende. Tannbørsting i seg selv er bare et preventivt tiltak for…