ertert

Ingredienser og virkestoffer

Premium White er et resultat av flere års produktutvikling, og utgjør et kjempegodt alternativ for deg som vil bleke tennene dine selv. Her forteller vi deg litt mer om innholdet.

Under vår produktutvikling med Premium White var det et par ting som sto sentralt. Hvordan skaper vi en tannbleking som er skånsom mot tennene, men som samtidig er effektivt? Med Premium White kan du bleke tennene dine hjemme, når du selv vil!

Komplett tannblekingssett

Gjør jobben hjemme. Premium White er et komplette kit til hjemmebruk, og inneholder følgende:

Tannblekings-gel 10 ml

Tannblekingsgelen er selve hovedingrediensen i Premium White. Dette skal påføres tennene, og gi tilbake hvitfargen på tennene. Tannblekingsgelen inneholder <0,1% hydrogen peroxide. Inntil 0,1%. hydrogen peroxid er ikke skadelig for tennene i små doser, og er et av de mest brukte virkestoffene som benyttes ved bleking av tennene. Virkemidlet fungerer kun på overflaten. Innholdet er i henhold til EU-regelverk.

LED-lys

Led-lyset skal plasseres utenfor tannskinnene under behandling, og bidrar til å holde tannskinnene på plass.

Formbar tannskinne

Tannskinnen skal sprøytes med gel, og sitte på tennene under hele behandlingen. Tannskinnen skal formes etter tennene dine, kun èn gang før første behandling.

De fleste som prøver Premium White blir så fornøyd, at de kun bruker vår tannbleking når de trenger å bleke tennene sine. Det er en attest som gjør oss veldig stolte! Se hvor mye du sparer ved å være abonnementskunde.

Refill: Hver andre måned sender vi deg en ny pakke med gel.

Selve behandlingen er enkel: Blekeprossesen gjøres akkurat når man selv vil, og du kan fortsette dine daglige aktiviteter mens blekingen pågår. Hvordan du bruker Premium White kan du lese mer om her.

Med Premium White kan du gjøre en ny behandling når det måtte passe deg. Om du har noen spørsmål om produktet eller behandlingen, eller om du ønsker å endre på leveringsintervallet, så må du ikke nøle med å kontakte oss. Våre dyktige kunderådgivere vil svare på de spørsmål du måtte ha. Her kan du forøvrig finne svar på ofte stilte spørsmål.

Mer fra Magasinet

Hjemmebleking av tenner blir stadig mer populært!

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil.

Misfarging og hvordan å reversere effekten

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Hvite tenner har de siste årene virkelig blitt et fokus når det kommer til folks utseende. Tannbørsting i seg selv er bare et preventivt tiltak for…

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle. – De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å…