Premium White LED-lys

Misfarging og hvordan å reversere effekten

Å opprettholde den hvite fargen på tennene er ingen lek.

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen.
Hvite tenner har de siste årene virkelig blitt et fokus når det kommer til folks utseende. Tannbørsting i seg selv er bare et preventivt tiltak for å unngå at tennene blir gule eller man får hull i tennene, men ikke noe som direkte får hvitfargen tilbake på tennene. Tannbleking har vist til effekt for å oppnå nettopp det selv om resultatene kan varierer individuelt fra person til person. Heldigvis finnes det i dag mange forskjellige produkter som er mye billigere enn å måtte gå til tannlegen for å bleke misfargede tenner.

Et marked med varierende produktkvalitet

Strips og gel med tannskinner har blitt populære tannblekingsprodukter i jaget på et hvitere smil, hvorav forskjellige tilbydere har forskjellige virkestoffer for å få frem et hvitere smil hos kundene. Noen leverandører har gjerne tannskinnene og et LED lys koblet sammen, noe som gjør at tannskinnene har en generell form uansett hvordan tennene til forbrukeren er satt sammen, noe som fort kan medføre at store mengder gel kan renne vekk fra tannskinnene.  Noen tilbydere har direkte skadelige virkestoffer som klor, plumbo, for høye andeler hydrogenperoksid eller andre potensielt skadelige stoffer i deres tannblekingssett.

Premium White

Premium White er tannbleking som ikke inneholder noen skadelige stoffer og som små og lovlige mengder Hydrogenperoksid for å bleke tennene. Videre har Premium White separert tannskinnene fra LED lyset siden tannskinnene skal være i kokende vann for å best mulig være skreddersydd til kundens tenner. Det at tannskinnene er skreddersydd til tennene gjør at så små mengder som mulig grises bort når tannskinnene er på under tannblekingsprosessen. Vi anbefaler at tennene behandles fire dager på rad i 30-60 minutter hver dag med tannskinnene, gele og LED lys, for best mulig effekt. Dette er også gjerne noe som burde gjentas flere perioder i året avhengig av behov.

PS!: Ikke glem å børst tennene før du starter prosessen.

Referanse: https://www.consumerreports.org/beauty-personal-care/tooth-whitening-at-home/

Mer fra Magasinet

Ingredienser og virkestoffer

Under vår produktutvikling med Premium White var det et par ting som sto sentralt. Hvordan skaper vi en tannbleking som er skånsom mot tennene, men som samtidig er effektivt? Med Premium White kan du bleke tennene dine hjemme, når du selv vil! Komplett tannblekingssett Gjør jobben hjemme. Premium White er et komplette kit til hjemmebruk,…

Hjemmebleking av tenner blir stadig mer populært!

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil.

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle. – De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å…