Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Kritthvite tenner i sommer?

Med Premium White får du det perfekte drømmesmilet rask og enkelt.

Premium White består av et komplett og profesjonelt tannblekingssett som gir det samme resultatet som du oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris.

(Akkurat ferdig med en behandling)
prosessen

Klikk kun på telefonnummeret under og send sms´en som dukker opp. Så enkelt er det å bestille og så lett får du kritthvite tenner til sommeren! Betal bare senere, men først får du ditt drømmesmil.

Mer fra Magasinet

– Slik fikk jeg de hviteste tennene!

– Da vi sjekket inn på «Paradise Hotel» fikk guttene utdelt hvert sitt Premium White tannblekingssett. Vi jentene ble temmelig misunnelige. I hvert fall jeg, som alltid har ønsket meg hvite, pene tenner. Derfor bestemte jeg meg for å prøve tannbleking selv, forteller «PH»-deltaker og blogger Isabel Raad. – Jeg er grunnleggende glad og positiv,…

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle. – De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å…

Dama til Jarl stakk av med tannblekingssettet

Jarl Jeppesen jobber som tømrer i hjembyen Florø i Sogn og Fjordane. Snusboksen er en fast følgesvenn både på lange arbeidsdager og på fritiden. Og slik har det vært helt siden 23-åringen var temmelig ung. – Jeg begynte nok tidligere enn de fleste. Du vet, jeg så veldig opp til den tøffe storebroren min, forteller…