Untitled design-40

– Jeg klarer fint å holde tennene hvite med tannbleking.

Er det ikke typisk at den rykende ferske morgenkaffen er en av verstingene når det kommer til misfarging av tennene? For ikke å snakke om rødvinen du kanskje gleder deg til etter en lang uke.

Hver eneste dag utsetter vi tennene for mat og drikke som gradvis fører til misfarging. Heldigvis, er det enkelt å gjøre noe med det. Tannbleking er svaret for stadig flere nordmenn. Det er nemlig mulig å nyte god mat og drikke samtidig som du holder tennene dine skinnende hvite.

Derfor skapte vi tannblekingssettet Premium White. For at du skal få et hvitt smil og i tillegg bevare en sunn tannhelse, bruker Premium White det samme virkestoffet tannlegene bruker – nemlig hydrogenperoksid. Vi har skapt en optimal sammensetningen av ingredienser som både er trygg, men kanskje viktigst, veldig effektiv!

– Tennene ble kjempehvite med Premium White

Det er i dag flere tusen kunder i Norge som bruker Premium White. Tor-Aksel (47) er en av dem.

Enkelt og greit: Selve blekeprosessen går fort, sier Tor-Aksel

– Kaffe er jeg helt avhenging av, og spesielt morgenkaffen. I løpet av en dag blir det mye kaffe. I helgen blir det ofte et glass rødvin eller tre, så grunnlaget for hvite tenner har ikke akkurat vært på plass, sier Tor-Aksel humørfylt.

Tannbleking hjemme gjør det veldig enkelt. Det går fort!

– Jeg ble tipset om Premium White av en kollega på jobben. Og sannelig gjorde det susen! Tennene ble «så god som ny». Jeg synes ikke det er noe rart å bleke tennene selv om man begynner å dra litt på åra. Et hvitt smil er bare pent, det gir selvtillit også, sier Tor-Aksel.

Premium White effekten

Premium White har rukket å bli en av Nordens mest populære produkter for tannbleking. Produktet er et resultat av flere års produktutvikling, og utgjør et fantastisk alternativ for de som vil bleke tennene sine selv.

Effektivt: Svært virkningsfull gel for tennene.

For beste effekt anbefaler vi at tennene behandles i 30 minutter daglig, fire dager på rad. Avhengig av behov bør denne prosessen gjentas flere ganger i løpet av året. Premium White har blitt veldig populært siden det er en så skånsom behandling. Det betyr at man kan bleke tennene så ofte man selv vil. Noe som også betyr at du kan nyte både morgenkaffen og det ekstra glasset med rødvin uten å ha dårlig samvittighet for det!

Nå får du en pakke til 50% rabatt. Du betaler ingenting i frakt. Bestill i skjema nedenfor:

Nå-2

Bestill Premium White i dag!

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Ingredienser og virkestoffer

Under vår produktutvikling med Premium White var det et par ting som sto sentralt. Hvordan skaper vi en tannbleking som er skånsom mot tennene, men som samtidig er veldig effektivt? Vår sammensetning er unik, og komponentene i Premium White legger grunnlaget for dine hvite tenner. Komplett tannblekingssett Gjør jobben hjemme. Premium White er et av…

Dette må du vite om tannbleking

Er det ikke typisk at den rykende ferske morgenkaffen er en av verstingene når det kommer til misfarging av tennene? For ikke å snakke om rødvinen du kanskje gleder deg til etter en lang uke. Hver eneste dag utsetter vi tennene for mat og drikke som gradvis fører til misfarging, og for mange står et…

Hjemmebleking av tenner blir stadig mer populært!

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil. Ofte til en brøkdel av prisen – tannbleking hos tannlegen er dyrt!