– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Da Solveig Bjelke fikk prøve venninnens tannblekingssett, ble hun solgt med én gang. – Premium White fungerer veldig bra, sier 24-åringen med det hvite smilet.

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle.

– De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å låne tannblekingssettet sitt. Men Premium White overbeviste fra første stund, sier Solveig og gir oss et blendende hvitt smil.

Får komplimenter
24-åringen fra Fredrikstad jobber som leder på en svømmeskole. På fritiden liker hun å trene. – Og utenom det blir det altfor mye tull og tøys, ler Solveig, som er tilbake i hjembyen etter å ha bodd en periode i Oslo. Der er det helt normalt å bleke tennene sine, mener hun.

Her hjemme er det ikke like vanlig, men veldig mange er nysgjerrige. De lurer på hvilket produkt jeg bruker, hvordan det fungerer og hvor de kan få tak i det. Jeg synes det er hyggelig at de spør. Dessuten er det aldri feil med positiv oppmerksomhet, så lenge den er rettet mot de riktige tingene, sier Solveig.

– Vi jenter er jo ofte på utkikk etter ting som løfter utseendet litt. For meg er tannbleking en ufarlig greie, en liten justering som er «innafor». Operasjoner og andre inngrep som ikke kan reverseres er nemlig ikke noe for meg, sier Solveig.

Motvirker misfarging etter snus
I utgangspunktet var det ingenting galt med Solveigs perlerad. Men etter noen år med snusing, var det en liten misfarging å spore. Den tar Premium White seg av.

– Jeg snuser fremdeles, men har trappet veldig ned. Det føles litt feil å legge inn en pris snus på hvite nyblekede tenner, smiler hun.

Praktisk tannbleking
Hun pleier å bleke tennene omtrent annenhver uke, og gjerne i forbindelse med spesielle anledninger.

– Hvis jeg skal på en fest eller noe, tar jeg en runde med tannblekingssettet og slenger på en ansiktsmaske i tillegg. Da føler jeg meg litt ekstra «fresh» etterpå, smiler Solveig. Hun mener brukervennligheten er av de store fordelene med Premium White.

– Settet er veldig lett å bruke. Og så liker at jeg kan gjøre andre ting mens blekepastaen virker. For sånne som meg, som ikke har så lett for å sitte stille, er det perfekt å for eksempel rydde leiligheten i de 30 minuttene behandlingen tar, ler hun.

– Med Premium White får man re-fill hver andre måned så det er egentlig helt perfekt. Med refill gel er det enkelt for meg å opprettholde en hvit smil, avslutter Solveig fornøyd.

Mer fra Magasinet

Ingredienser og virkestoffer

Under vår produktutvikling med Premium White var det et par ting som sto sentralt. Hvordan skaper vi en tannbleking som er skånsom mot tennene, men som samtidig er effektivt? Med Premium White kan du bleke tennene dine hjemme, når du selv vil! Komplett tannblekingssett Gjør jobben hjemme. Premium White er et komplette kit til hjemmebruk,…

Hjemmebleking av tenner blir stadig mer populært!

Hjemmebleking blir stadig mer populært. For veldig mange er det en foretrukken måte å bleke tennene, siden man kan gjøre selve behandlingen akkurat når man selv vil.

Misfarging og hvordan å reversere effekten

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Hvite tenner har de siste årene virkelig blitt et fokus når det kommer til folks utseende. Tannbørsting i seg selv er bare et preventivt tiltak for…