Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør
– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Da Solveig Bjelke fikk prøve venninnens tannblekingssett, ble hun solgt med én gang. – Premium White er bare det beste produktet, sier 22-åringen med det hvite smilet.

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle.

– De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å låne tannblekingssettet sitt. Men Premium White overbeviste fra første stund, sier Solveig og gir oss et blendende hvitt smil.

Får komplimenter
22-åringen fra Fredrikstad jobber som leder på en svømmeskole. På fritiden liker hun å trene. – Og utenom det blir det altfor mye tull og tøys, ler Solveig, som er tilbake i hjembyen etter å ha bodd en periode i Oslo. Der er det helt normalt å bleke tennene sine, mener hun.

Her hjemme er det ikke like vanlig, men veldig mange er nysgjerrige. De lurer på hvilket produkt jeg bruker, hvordan det fungerer og hvor de kan få tak i det. Jeg synes det er hyggelig at de spør. Dessuten er det aldri feil med positiv oppmerksomhet, så lenge den er rettet mot de riktige tingene, sier Solveig.

– Vi jenter er jo ofte på utkikk etter ting som løfter utseendet litt. For meg er tannbleking en ufarlig greie, en liten justering som er «innafor». Operasjoner og andre inngrep som ikke kan reverseres er nemlig ikke noe for meg, sier Solveig.

Motvirker misfarging etter snus
I utgangspunktet var det ingenting galt med Solveigs perlerad. Men etter noen år med snusing, var det en liten misfarging å spore. Den tar Premium White seg av.

– Jeg snuser fremdeles, men har trappet veldig ned. Det føles litt feil å legge inn en pris snus på hvite nyblekede tenner, smiler hun.

Praktisk tannbleking
Hun pleier å bleke tennene omtrent annenhver uke, og gjerne i forbindelse med spesielle anledninger.

– Hvis jeg skal på en fest eller noe, tar jeg en runde med tannblekingssettet og slenger på en ansiktsmaske i tillegg. Da føler jeg meg litt ekstra «fresh» etterpå, smiler Solveig. Hun mener brukervennligheten er av de store fordelene med Premium White.

– Settet er veldig lett å bruke. Og så liker at jeg kan gjøre andre ting mens blekepastaen virker. For sånne som meg, som ikke har så lett for å sitte stille, er det perfekt å for eksempel rydde leiligheten i de 30 minuttene behandlingen tar, ler hun.

Premium White box

Bestill Premium White i dag!

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

– Slik fikk jeg de hviteste tennene!

– Da vi sjekket inn på «Paradise Hotel» fikk guttene utdelt hvert sitt Premium White tannblekingssett. Vi jentene ble temmelig misunnelige. I hvert fall jeg, som alltid har ønsket meg hvite, pene tenner. Derfor bestemte jeg meg for å prøve tannbleking selv, forteller «PH»-deltaker og blogger Isabel Raad. – Jeg er grunnleggende glad og positiv,…

Dama til Jarl stakk av med tannblekingssettet

Jarl Jeppesen jobber som tømrer i hjembyen Florø i Sogn og Fjordane. Snusboksen er en fast følgesvenn både på lange arbeidsdager og på fritiden. Og slik har det vært helt siden 23-åringen var temmelig ung. – Jeg begynte nok tidligere enn de fleste. Du vet, jeg så veldig opp til den tøffe storebroren min, forteller…

Kritthvite tenner i sommer?

Premium White består av et komplett og profesjonelt tannblekingssett som gir det samme resultatet som du oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris. (Akkurat ferdig med en behandling) Klikk kun på telefonnummeret under og send sms´en som dukker opp. Så enkelt er det å bestille og så lett får du kritthvite tenner til…