Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør
Dama til Jarl stakk av med tannblekingssettet

Dama til Jarl stakk av med tannblekingssettet

Nesten ti år med en pris under leppa setter spor. Men nå er Jarls tenner hvite og pene igjen. – Tannbleking fra Premium White er effektivt og mye billigere enn å gå til tannlegen, sier 23-åringen. Det er bare ett problem…

Jarl Jeppesen jobber som tømrer i hjembyen Florø i Sogn og Fjordane. Snusboksen er en fast følgesvenn både på lange arbeidsdager og på fritiden. Og slik har det vært helt siden 23-åringen var temmelig ung.

– Jeg begynte nok tidligere enn de fleste. Du vet, jeg så veldig opp til den tøffe storebroren min, forteller Jarl med et smil som ikke røper at han snart kan markere tiårsjubileum som snuser. For to måneder siden prøvde han Premium White for første gang.

– Men det er klart at snusen setter spor.

– Jeg må si at det har gitt resultater. Etter noen ganske få behandlinger ble tanngarden merkbart hvitere, sier Jarl. Han understreker at utgangspunktet ikke var «helt krise» – til tross mange års snusing.

– Men det er klart at snusen setter spor. Det er ikke tvil om at tennene ble gulere, og jeg er klar over at det ikke ser veldig stilig ut. Derfor er det fint at det er mulig å bremse og til og med snu utviklingen så raskt og enkelt, konstaterer tømreren.

– I tillegg er det mye billigere å bleke tennene selv enn å få det gjort hos tannlegen. Og når produktet er enkelt i bruk, og jeg ikke merker bivirkninger i form av ising i tennene, er valget enkelt. Det blir Premium White, slår Jarl fast.

Han har imidlertid ett problem: Samboeren Thea truer med å kuppe hele tannblekingssettet.

– Det gikk ikke mange dager fra Premium White kom i hus før hun mente settet egentlig var hennes. Hun er også veldig fornøyd med tannblekingssettet, som jeg selvsagt gjerne deler med dama mi, ler Jarl.

Mer fra Magasinet

– Slik fikk jeg de hviteste tennene!

– Da vi sjekket inn på «Paradise Hotel» fikk guttene utdelt hvert sitt Premium White tannblekingssett. Vi jentene ble temmelig misunnelige. I hvert fall jeg, som alltid har ønsket meg hvite, pene tenner. Derfor bestemte jeg meg for å prøve tannbleking selv, forteller «PH»-deltaker og blogger Isabel Raad. – Jeg er grunnleggende glad og positiv,…

– Føler meg litt ekstra «fresh» med hvite tenner

Solveig har nemlig bred erfaring med ulike former for tannbleking. Før hun prøvde Premium White, hadde hun imidlertid avskrevet alle. – De funker dårlig, synes jeg. Mange produkter er enten upraktiske å bruke, eller så etterlater de en rar smak i munnen. Derfor hadde jeg ikke veldig høye forventinger da en venninne tilbød meg å…

Kritthvite tenner i sommer?

Premium White består av et komplett og profesjonelt tannblekingssett som gir det samme resultatet som du oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris. (Akkurat ferdig med en behandling) Klikk kun på telefonnummeret under og send sms´en som dukker opp. Så enkelt er det å bestille og så lett får du kritthvite tenner til…